Tilmelding genbrugsstationer 2015
 
 
Tilmelding til genbrugsstationer 2015Print denne side
E-mail denne side
Den 1. januar 2012 kom der nye regler for erhvervs brug af genbrugsstationer, så reglerne om virksomhedernes tvungne betaling til de kommunale genbrugsstationer blev ændret til en frivillig tilmeldeordning.

Hvis din virksomhed ønsker at benytte en eller flere af de 24 genbrugsstationer i Vestforbrændings 19 ejerkommuner, skal I tilmelde jer først.

Når du tilmelder virksomheden, skal du vælge, om du vil købe et årskort eller benytte engangsbilletter.

Du kan downloade folder om tilmeldeordningen her:

Adgang til genbrugsstation - Erhverv 2015
   
English information - download flyer
   
Polish information - download flyer
   
Lithuanian information - download flyer

Prisliste
 
Årskort
Årskortet er tænkt som en brugervenlig løsning for de virksomheder, som ofte benytter genbrugsstationerne med den samme bil. Årskortet gælder for kalenderåret 2015.

Du skal købe ét årskort for hver bil, der skal køre affald til genbrugsstationer. Bilen kan her efter frit benyttes på alle 24 genbrugsstationer i Vestforbrændings kommuner.

Du modtager en kvittering for din betaling via mail, som du altid skal medbringe som dokumentation. Du modtager endvidere et klistermærke til forruden, så pladspersonale og kontrollører hurtigt kan se, at du har et gyldigt årskort.

Se priser for årskort
Tilmeld dig til årskort her

Engangsbillet
Hvis din virksomhed ikke benytter genbrugsstationerne så tit, eller I bruger flere forskellige biler, er engangsbillet nok den bedste løsning. Engangsbilletten giver adgang til et besøg inden for en time.

Læs mere om engangsbillet her
Tilmeld dig til engangsbillet her

Endnu ikke tilmeldt
Virksomheden skal som udgangspunkt være tilmeldt, men hvis din virksomhed ankommer til genbrugsstationen uden at være tilmeldt, kan I betale for engangsbilletten via opkald fra mobiltelefon til tlf. nr. 70 80 81 99.

Du bliver guidet gennem tilmelding og betaling af en automatisk telefontjeneste. Husk at have dit betalingskort klar. Herefter modtager du en SMS som kvittering for betaling for adgang til den valgte genbrugsstation.

Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte en mobiltelefon med skjult eller hemmeligt nummer til denne service.

Biltyper
Hvis du er i tvivl om, hvilken kategori, din biltype hører under, kan du se i billedkataloget med biltyper herunder.

Billedkatalog - biltyper


Virksomhedskategori
Hvis du er forbindelse med køb af årskort er i tvivl om din virksomhedskategori, så er det uddybet i FAQ/Spørgsmål og svar om tilmelding og betaling

Farligt affald
Priserne for besøg på genbrugsstationer inkluderer aflevering af op til 5 kg farligt affald pr. besøg.

Hvis du har mere end 5 kg. farligt affald, koster det 45 kr. pr. efterfølgende 10 kg. Kontakt personalet på genbrugsstationen, hvis du har farligt affald.

Se folder med forskellige typer farligt affald
Se folder med priser for farligt affald

Sidst rettet 9. februar 2015 - Af Troels Salling Ottesen