Matomo noscript

Kursus for ejendomsfunktionærer | Vestforbrænding
Formidler Foran Billede
Fagfolk

Kursus for ejendomsfunktionærer

Ejendomsfunktionærer spiller en vigtig rolle i implementeringen af nye sorteringssystemer i boligforeninger. De har den daglige og direkte kontakt med beboere, renovatører, kommunale affaldsmedarbejdere og virksomheder, og deres viden om affald er derfor vigtig for, at sorteringen bliver en succes. Kurset er målrettet ejendomsfunktionærer og andre nøglepersoner i boligforeningen, fx medlemmer af bestyrelsen, og udformes med udgangspunkt i deltagergruppens ønsker. Der udstedes deltagerbevis ved endt kursus.

Indblik i affald og ressourcer

Deltagerne får en grundlæggende viden om affald med udgangspunkt i de kommunale ordninger, der gælder i deres kommuner. De får indblik i de forskellige behandlingsprocesser af affald, og får viden om hvilke typer affald, der kan sorteres og genanvendes, og hvilke der skal videre til forbrænding.

Gennem praktiske øvelser og en rundvisning på værket, får kursusdeltagerne en større forståelse for, hvorfor og hvordan vi skal sortere, og hvorfor det giver mening.

Derefter vil vi, med afsæt i deltagernes egen hverdag, tage relevante problemstillinger op og arbejde med mulige løsningsforslag.

Book jeres besøg

Da besøg af ejendomsfunktionærer kræver særlig forberedelse, vil vi bede jer kontakte os på telefon 44857111 eller skrive til [email protected], så vi kan aftale en dato og tale nærmere om jeres behov og ønsker. Telefonen er åben i tidsrummet kl. 7.30-12 alle hverdage.

Praktiske oplysninger

Husk at melde afbud senest 7 hverdage før besøget. Skriv til [email protected] eller ring på 44857111 alle hverdage fra kl. 7.30-12.

Ved akut opstået afbud eller forsinkelser på dagen, ring på 44857000.

Senest 3 hverdage før besøget skal der fremsendes en liste med fornavne på alle deltagerne.

Vestforbrænding prioriterer jeres sikkerhed højt og derfor er det vigtigt, at du og din gruppe er bekendt med og overholder nedenstående sikkerhedsregler, når I besøger Vestforbrænding:

  • I skal altid følge de anvisninger, som I får af jeres formidler eller andre ansatte på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle bære sikkerhedsvest og -hjelm, som udleveres på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle kunne gå op og ned ad trapper til 4. sal. Rundvisningen er således ikke egnet for gangbesværede. Praktisk fodtøj anbefales.
  • Benyt de gangstier, der er skiltet til og fra Vestforbrænding. Det er ikke tilladt at færdes gående eller cyklende på kørebanerne og parkeringspladserne.
  • Gravide frarådes at færdes på værket.
  • Det er forbudt at ryge på Vestforbrænding i Glostrup.

Der vil være kaffe/te og kage/frugt.

Sandwich kan aftales, hvis forløbet afholdes henover frokost.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Åbningstider på telefonen er kl. 7.30-12 alle hverdage.

44857111

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bruge hjælp til din booking eller har spørgsmål.