Matomo noscript

Vedligeholdelse af anlægget i august | Vestforbrænding

Vedligeholdelse af anlægget i august

Anlæg Glostrup Sommer 2023

I perioden 2. august og frem til 1. september foretager vi planlagt vedligeholdelse af anlægget i Glostrup. Det kan skabe gener for vores naboer i form af støj, lugt og øget trafik. Der er som tidligere år taget initiativer, som skal begrænse generne – blandt andet bliver der opsat støjværn og brugt elektrisk værktøj.

Arbejdet med vedligeholdelse af anlægget er planlagt over lang tid, og vi forventer at arbejdet vil vare frem til og med 1. september. Arbejdet består i at rengøre og vedligeholde inde i forbrændingsovnen samt at udskifte store dele af de overflader, hvor varmen fra ovnen overføres til vand og bliver til damp, som så bliver til el og fjernvarme. En del af arbejdet vil foregå uden for normal arbejdstid fra tidlig morgen og ud på aftentimerne. Det vil især være i perioden fra den 2. august frem til den 10. august, at de mest støjende aktiviteter vil foregå.

Ud over vores egne teknikere og håndværkere, vil op mod 150 personer komme udefra og deltage i arbejdet. Det vil skabe ekstra trafik i området.

”Som i de foregående år ved vedligehold af vores ovne kan det ikke undgås, at der opstår mere støj, flere lugtgener og øget trafik nær anlægget end normalt. Vi er meget bevidste om vores påvirkninger af vores omgivelser, og vi handler naturligvis på det, ligesom det er en vigtig del af vores forberedelser,” fortæller pressechef Per-Henrik Goosmann.

”Vi håber på forståelse for, at vores arbejde sker i en god sags tjeneste nemlig at håndtere affald for knap 1 mio. borgere i Storkøbenhavn og i Nordsjælland og producere fjernvarme og el for mange tusinde kunder blandt private og virksomheder,” slutter Per-Henrik Goosmann.

Hvis du som nabo oplever usædvanlig støj, lugt eller støv, opfordrer vi til, at man i dagtimerne ringer til os på 44857000. Er det aften eller weekend, kan du kontakte eller informere os på [email protected].