Matomo noscript

Støj i november: Vi bygger ny varmebeholder | Vestforbrænding

Støj i november: Vi bygger ny varmebeholder

Varmeakumuleringstank på Vestforbrænding

Som led i vores store udbygning af fjernvarme skal Vestforbrænding i perioden 1. november 2022 - 1. marts 2023 bygge fundament til en stor varmebeholder på anlægget i Glostrup.

Det vil medføre støjgener – særligt i perioden 14.11. – 23.11., men også arbejdet 02.11. – 08.11. vil medføre støj. For at minimere generne mest muligt for vores omgivelser vil arbejdet primært foregå i dagtimerne og på hverdage, og vi opsætter støjværn.

Arbejdet omfatter blandt andet, at vi nedrammer store jernbjælker i jorden og skærer i beton – et arbejde som vi har erfaring med kan give støjgener.

Vi beklager de gener, som arbejdet kan medføre.

Den nye varmebeholder

På illustrationen ovenfor kan du se, hvordan varmetanken kommer til at se ud. Tanken skal kunne lagre varme og være med til at sikre en mere stabil drift og varmeforsyning, når vi over de kommende år udbygger fjernvarmenettet med 30.000 nye kunder. Højden bliver ca. 39 meter og tanken kommer til at kunne indeholde 1625 m3 vand.

Kontakt os

Hvis du som nabo oplever uventet støj, ubehagelig lugt eller generende støv, er du mere end velkommen til at give os besked.

Ring til os

Du kan fange vores reception på telefonen mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.

44857000

Skriv til os

Er det aften eller weekend, kan du kontakte eller informere os via e-mail.