Matomo noscript

Trafikomlægninger mellem Måløv og Stenløse | Vestforbrænding

Trafikomlægninger mellem Måløv og Stenløse

Fjernvarmerør med røde hætter, i Frederikssund St Rørbæk

I forbindelse med etablering af fjernvarmehovedledning mellem Måløv og Stenløse, vil Kildedalsvej i perioder blive spærret fra 20. september. Spærringen betyder, at bilister og cyklister berøres i graveperioden.

Gravearbejdet foregår mellem rundkørslen ved Tværvej og strækker sig op til Måløv Byvej.

Arbejdet forventes at foregå hen over tre weekender og begynder fra fredag den 20. september, for at minimere generne for hverdags- og pendlertrafikken. Arbejdet forventes at blive udført både som dag- og natarbejde. Vejdirektoratet er vejmyndighed, Vestforbrænding er bygherre og entreprenørfirmaet Per Aarsleff udfører arbejdet. I hverdagene forventes trafikken at kunne køre som normalt.

Datoer og tidspunkter for spærringen af Kildedalsvej:

  • Fra fredag den 20. september kl. 18:30, frem til mandag den 23. september kl. 05
  • Fra fredag den 27. september kl. 18:30, frem til mandag den 30. september kl. 05
  • Fra fredag den 4. oktober kl. 18:30, frem til mandag den 7. oktober kl. 05

Trafikomlægninger

Under arbejdet vil begge spor på Kildedalsvej være spærret for gennemkørsel bortset fra for udrykningskøretøjer, som til alle tider vil kunne passere. Cyklister omdirigeres til stisystemer i graveperioden, og bilister omdirigeres via skiltning til andre ruter. Bilister skal være opmærksomme på, at motorvejsafkørslen mod Tværvej vil være spærret i graveperioderne. 

Visuelt kort der viser afspærring af Kildedalsvej

Afspærring af Kildedalsvej

Gener i forbindelse med arbejdet

Der kan forekomme støj, rystelser og støvgener i forbindelse med arbejdet. Entreprenør Per Aarsleff forsøger at mindske generne så meget som muligt, men det kan ikke undgås, at arbejdet i perioder vil genere. 

Når arbejdet er slut, lægger entreprenøren et midlertidigt asfaltlag på Kildedalsvej. Midlertidig asfalt er grovere end den permanente belægning for at tillade eventuelle sætninger i det første år efter anlægsarbejdet. Efter et år vil den midlertidige belægning blive erstattet med permanent asfalt.

Gravearbejdet er en del af etablering af en hovedledning fra Måløv til Stenløse

Hovedledningen fra Måløv til Stenløse er en ca. 5 km ledning, der placeres langs Frederikssundsvejen. Denne ledning skal sikre varmeforsyningen til de mange nye fjernvarmekunder i Egedal Kommune, som Egedal Fjernvarme skal koble på i de kommende år.

Etableringen af hovedledningen mellem Måløv og Stenløse blev startet op i 2. kvartal 2024 og forventes afsluttet i sommeren 2025. Arbejdet følger tidsplanen og strækningen ved Kildedalsvej.

Kontakt og information

Du er velkommen til at kontakte os for uddybning af indholdet i denne pressemeddelelse eller har ønsker om interview.