Matomo noscript

Sammen får vi det bedste ud af affaldet | Vestforbrænding
Mennesker samlet til konference

Samarbejde

Vi er jeres ekstra ressource til forvaltning, skræddersyede opgaver og udviklingsprojekter indenfor affald, genbrug og genanvendelse.

I kan lægge hele eller dele af kommunens affaldsopgaver hos os. Vi står altid klar til at hjælpe med alt fra løsning af specifikke opgaver til sparring på problematikker og ønsker til projekter. Vi er jeres ekstra hånd i perioder med spidsbelastning, og vi understøtter jer i at nå kommunens mål og opgaver.

Få hjælp til alle typer affaldsopgaver

Vores ydelser spænder fra hjælp til sorterings- og affaldsløsninger over analyser og optimering af affaldsdata til kommunikation og formidling til borgere, affaldsaktører og interessenter.

Hus ikon

Hele affaldsforvaltningen kan ligge hos os

Når alle kommunens affaldsopgaver ligger hos os, løser vi hele viften af opgaver året rundt – fra politisk servicering til de daglige administrationsopgaver.

Nabo ikon, to personer tæt på hinanden

Bred vifte af skræddersyede opgaver

Uanset om det drejer sig om affaldsplaner, udvikling af kampagner, håndtering af adgangsforhold, løsninger i etageboliger eller komplekse udbudsprocesser, skræddersyr vi vores service til jer.

Genbrug ikon

Udviklingsprojekter med genbrug

Målet om 30.000 ton genbrug i 2030 kræver nytænkning. Derfor skaber vi løsninger og tætte samarbejder med branchen, på tværs af kommunerne og mellem virksomheder og NGO’er.

Projekt ikon, papir med blyant

Affaldsplaninitiativer og udviklingsprojekter

Sammen med kommuner gennemfører vi hvert år affaldsplaninitiativer og projekter, der øger genbrug og genanvendelse. Projekterne afrapporteres til glæde og brug for kommunerne.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med hele forvaltningsopgaven eller en skræddersyet opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Forvaltningsservice

Du er altid velkommen til at skrive til forvaltningsservicechef Kim Lintrup, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Skræddersyede opgaver

Har I brug for ekstra ressourcer eller kompetencer, så tøv ikke med at tage fat i afsætning og konsulentchef Morten Strandlod.