Matomo noscript

Sammen om affaldsviden | Vestforbrænding
Medarbejder der holder oplæg i et stort mødelokale

Vidensdeling

Vi tilbyder kommunerne et stærkt netværk med mulighed for at udveksle erfaringer og få ekspertviden om genbrug og genanvendelse.

Vores mål er at skabe værdi i samarbejdet med kommuner, forsyningsselskaber og andre samarbejdspartnere. Det gør vi blandt andet med netværksgrupper, temamøder og kontinuerlig vidensdeling. Alt det for, at vi sammen kan nå vores mål om øget genbrug og genanvendelse.

Sammen om affaldsviden

Vi inviterer kommuner, forsyninger og andre samarbejdspartnere med i netværksgrupper og til temamøder, så vi kan dele viden, inspiration og erfaringer. 

Aftale ikon

Netværksmøder

I vores netværksgrupper om affaldsgebyrer, genbrug, erhvervsaffald, kommunale institutioner, digitalisering, kommunikation samt indsamling og afsætning kan du få masser af viden og høre om andres erfaring.

Kursus ikon, tre kursister

Temamøder

Hvert år inviterer vi indenfor til temamøder om en række forskellige emner. Vi dykker fx ned i data, diskuterer aktuelle affaldskrav eller tager på genbrugsture.

Tips og tricks ikon

Resursium

På ekstranettet Resursium finder du alt, hvad du har brug for: fra løbende orienteringer om affaldsnyt og indblik i udviklingsprojekter til overblik over vores ydelser og fællesaktiviteter.

Kontakt os

Lige nu er det kun vores ejerkommuner, der har mulighed for at komme med i vores netværksgrupper og til vores temadage, men du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os

Du er meget velkommen til at kontakte afsætning og konsulentchef Morten Strandlod.

21595638

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores netværk, er du velkommen til at sende en mail.