Matomo noscript

Din udvikling | Vestforbrænding
Smilende kollegaer

Din udvikling

Vi har brug for dygtige medarbejdere, der tager ansvar.

Vi er afhængige af dygtige medarbejdere for at nå vores mål, og derfor giver vi mulighed for udvikling gennem nye opgaver og relevant uddannelse og kurser.

Vi er også optagede af at dele viden på tværs. Minimum en gang om måneden holder vi fælles infomøder, hvor alle medarbejdere er inviteret til at blive klogere på et aktuelt projekt eller emne.

Udover den daglige kontakt mellem leder og medarbejder holder vi årligt udviklingssamtaler og følger op med et check-in efter et halvt år. Emnet for samtalen er mål og resultater, opgaver og udvikling i forhold til vores strategi og mål.

Praktik og lærlinge

Vi tilbyder løbende elev- og lærlingepladser på Vestforbrænding. Det kan for eksempel være inden for kontoradministration, økonomi, it-support eller som maskinmester, smed eller elektriker.

Vores elever og lærlinge skal stå stærkt, når de er færdiguddannede. Derfor er det vores mål at give dig en god uddannelse som fundament for dit kommende arbejdsliv.

"Der var en naturlig overgang fra jobbet som praktikant til studentermedarbejder og til ingeniør osv. Jeg blev hele tiden udfordret og blev dygtigere og dygtigere til det, jeg laver. Det bedste er, at der er mulighederne på Vestforbrænding, hvis du selv tager dem"

Thomas Brandt, tidligere praktikant og nu ingeniør og leder af afdelingen Udvikling & Optimering.