Matomo noscript

Når vi ansætter | Vestforbrænding
Ansatte med plakater om mere genbrug

Når vi ansætter

Vi gør meget ud af ansættelsesprocessen for at sikre det rigtige match.

Ansøgning

Når du søger job hos os sker det online via et opslået job. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger. Husk at skrive en motiveret ansøgning, hvor du gør det klart, hvad du kan bidrage med i Vestforbrænding og i det konkrete job. Fortæl, hvad der driver dig, og hvorfor vi skal vælge dig frem for andre.

Umiddelbart efter du har sendt din ansøgning, får du en bekræftelse på modtagelsen. Vi vender tilbage til dig igen senest nogle dage efter ansøgningsfristen, hvis vi vil invitere dig til en samtale.

Samtale og test

Til de fleste job kører vi to samtalerunder. På første samtale fokuserer vi på det faglige, og du møder lederen og eventuelt andre relevante medarbejdere. Her taler vi om jobbet, og hvordan dine erfaringer og kompetencer kan spille ind. På anden samtale tager vi afsæt i din personlighedsprofil baseret på en test, du har udfyldt inden samtalen. I denne samtale deltager som minimum lederen og en HR-konsulent. Til enkelte job bruger vi også cases, du skal komme med dit bud på.

Introduktion

Der bliver lagt et intro-program for alle nye medarbejdere. Vi klæder dig godt på og sikrer, at du kommer godt i gang og bliver introduceret til kolleger og de forskellige it-systemer mv. Du bliver også inviteret til en fælles introdag for alle nye medarbejdere, hvor du du får et indblik i Vestforbrændings forretningsområder og en rundvisning på anlægget i Glostrup.