Matomo noscript

Ansøg om fjernvarme | Vestforbrænding
Fjernvarmerør på fortov klar til at blive lagt i vejen

Ansøg om fjernvarme

Er du en virksomhed eller en større ejendom med et forbrug over 60 MWh/årligt, kan du ansøge om at få fjernvarme.

Hvem kan ansøge?

Du kan kun få fjernvarme, hvis din ejendom eller din virksomhed ligger i et område, der er godkendt til fjernvarme. Vi er lige nu i fuld gang med at kontakte alle, der bor i et nyt fjernvarmeområde. Hvis du bor i et område, hvor der allerede er lagt fjernvarme, så kan du ansøge om fjernvarme, og du vil modtage et tilbud fra os. Find ansøgningsskemaet nedenfor - print, udfyld og send det til [email protected].

Vestforbrænding leverer fjernvarme til private huse, store og små boligforeninger såvel som større og mindre erhvervsejendomme. Produktet er det samme for alle, men der er forskel på, hvad vi tilbyder af installations- og serviceaftaler. Grænsen går ved 60 MWh/år. Hvis du er i tvivl om, hvilken kategori I hører til, så skriv til [email protected] - til sammenligning så bruger et standardhus på 130 kvadratmeter gennemsnitligt 18,1 MWh/år (jf. Energistyrelsen).

Bor i husmur, klargøring til fjernvarme i hus

Ansøgningsskema

Brug dette skema, hvis du er en virksomhed eller en større ejendom med et årligt forbrug over 60 MWh, og du gerne vil have fjernvarme. Har vi allerede lagt fjernvarme i din vej, skal du selv betale for tilslutning til fjernvarmenettet og selv stå for installation af dit fjernvarmeanlæg.

Ansøg om fjernvarme ved at printe, udfylde og sende nedenstående ansøgningsskema per mail til [email protected].