Matomo noscript

Lån et brugt gasfyr, mens du venter | Vestforbrænding
Termostat på radiator

Lån et brugt gasfyr, mens du venter

Hvis dit naturgasfyr går i stykker, mens du venter på fjernvarmen fra Vestforbrænding, kan du som en del af vores genbrugsordning låne et brugt gasfyr.

Hvem kan være med?

Genbrugsordningen kan bruges af alle, der opfylder følgende krav:

  • Du er gaskunde og har adresse i et fjernvarmegodkendt område.
  • Du har takket ja til Vestforbrændings tilbud om at få fjernvarme, men du behøver ikke at have skrevet under på en kontrakt om at få fjernvarme.
  • Du bruger en autoriseret VVS-installatør til installation og idriftsættelse af gasfyret.

Hvis du vil bruge ordningen, kan du låne et gasfyr for 0 kr., men du skal selv stå og betale for afhentning, udskiftning, idriftsættelse, løbende vedligehold og gasforbrug. Vær opmærksom på, at det ofte bedst kan betale sig at få repareret sit gamle fyr. Det er derfor altid bedst at kontakte en VVS’er, der kan hjælpe dig med, hvad der er den bedste løsning for dig i din situation. VVS’eren kan også give dig et tilbud på, hvad det koster at få installeret et brugt gasfyr. 

Genbrug i praksis

Gasfyrene, der står til rådighed i genbrugsordningen, kommer fra nye fjernvarmekunder, der får afmonteret deres gamle gasfyr og installeret en fjernvarmeunit. I 2024 er Vestforbrændings udrulning af fjernvarme først lige startet, og derfor vil der løbende komme flere brugte gasfyr til genbrugsordningen.

Ordningen skal først og fremmest hjælpe kommende fjernvarmekunder, der venter på at få fjernvarme. Ordningen er også et bidrag til at fremme genbrug på samme måde, som når en borger indleverer gamle ting på genbrugsstationen med henblik på, at andre borgere kan få glæde af det.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Ring til Kundeservice

Du kan fange os mandag-torsdag kl. 7-15.30 og fredag kl. 7-15.

70257060

Skriv til Kundeservice

Skriv til os om ordningen, så vender vi tilbage til dig.