Matomo noscript

Affald i fokus | Vestforbrænding
Større skoleelever undervises i affald, genbrug og genanvendelse
Unge

Affald i fokus

Vores tidligere kontrolrum på Vestforbrænding danner rammen for et forløb, hvor studerende på ungdomsuddannelser bliver klogere på ressourcer, forbrug, affaldsbehandling samt betydningen af deres egen adfærd. Forløbet tilpasses og vinkles, så det passer til den enkelte ungdomsuddannelse og studieretning.

Alle studerende får indblik i behandling af affald, produktion af fjernvarme og el og kommer på rundvisning på forbrændingsanlægget.

Dialogbaseret undervisning

Undervisningen giver indblik i sammensætningen af affald og de ressourcer, der er i det. Der er fokus på de behandlingsformer, som affaldet undergår - og hvordan den rigtige behandling af affaldet kan hjælpe til en mere bæredygtig udvikling. De studerende opnår således en affaldsfaglig viden og indsigt. Centralt for undervisningen er en løbende dialog om nogle af de problemstillinger, de studerende møder i deres hverdag samt mulige løsninger.

Book jeres besøg

Da besøg fra ungdomsuddannelser kræver særlig forberedelse, vil vi bede jer kontakte os på telefon 44857111 eller skrive til [email protected], så vi kan aftale dato og tale nærmere om behov og ønsker. Telefonen er åben i tidsrummet kl. 7.30-12 alle hverdage.

Praktiske oplysninger

Husk at melde afbud senest 7 hverdage før besøget. Skriv til [email protected] eller ring på 44857111 alle hverdage fra kl. 7.30-12.

Ved akut opstået afbud eller forsinkelser på dagen, ring på 44857000.

Vestforbrænding prioriterer jeres sikkerhed højt og derfor er det vigtigt, at du og din gruppe er bekendt med og overholder nedenstående sikkerhedsregler, når I besøger Vestforbrænding:

  • I skal altid følge de anvisninger, som I får af jeres formidler eller andre ansatte på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle bære sikkerhedsvest og -hjelm, som udleveres på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle kunne gå op og ned ad trapper til 4. sal. Rundvisningen er således ikke egnet for gangbesværede. Praktisk fodtøj anbefales.
  • Benyt de gangstier, der er skiltet til og fra Vestforbrænding. Det er ikke tilladt at færdes gående eller cyklende på kørebanerne og parkeringspladserne.
  • Gravide frarådes at færdes på værket.
  • Det er forbudt at ryge på Vestforbrænding i Glostrup.
  • Det er altid underviserens ansvar, at de studerende opfører sig fornuftigt under besøget og følger anvisninger fra formidlere eller andre ansatte.

Medbring en liste over de studerendes og undervisernes fornavne samt uddannelsesinstitutionens navn og telefonnummer.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Åbningstider på telefonen er kl. 7.30-12 alle hverdage.

44857111

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bruge hjælp til din booking eller har spørgsmål.

Relaterede forløb

Vi udbyder mange forløb hos Vestforbrænding. Måske vil du også være interesseret i disse.