Matomo noscript

Fuld skrald på den grønne omstilling | Vestforbrænding
Affaldssortering i storkøkken og kantine, restaffald, plast og madaffald
Fagfolk

Fuld skrald på den grønne omstilling

Køkken- og kantinepersonale arbejder ofte med store mængder affald og er derfor en vigtig brik i implementeringen af en effektiv affaldssortering og dermed mere genanvendelse af affaldet fra virksomheder og organisationer. Personalet har den daglige drift og ved, hvad der fungerer og ikke fungerer i et køkken. Deres viden og forståelse for affaldets vej er derfor vigtig for at skabe motivation og gøre sorteringen til en succes.

Kurset er målrettet køkken- og kantinepersonale på kommunale og private arbejdspladser. Deltagerne får en grundlæggende viden om køkkenaffald og affaldets vej. Der udstedes deltagerbevis ved endt kursus.

Indblik i affald og ressourcer

I får som deltagere viden om affald og de forskellige behandlingsprocesser, affaldet gennemgår, efter det er sorteret. I ser, mærker og lærer at kende forskel på materialerne. I får svar på, hvilke typer affald der kan sorteres og genanvendes, og hvilke der skal videre til forbrænding. Vi vil også tage kursusdeltagerne på rundvisning rundt på Vestforbrænding og vise, hvad der sker med affaldet herude, og hvordan vores løsninger ser ud.

Kurset er bygget op af praktiske øvelser samt en rundvisning på det store affaldsanlæg på Vestforbrænding. Dagen slutter af med en workshop, hvor vi udvikler løsninger, der passer til jeres virkelighed og hverdag i jeres køkken eller kantine. Vi undersøger og udvikler sammen muligheder for forandringer inden for affaldssorteringen, der kan fungere i jeres hverdag.

Vi sætter fokus på hvordan og hvorfor det er vigtigt at sortere, og at det virkelig giver mening.

Book jeres besøg

Da besøg af køkken- og kantinepersonale kræver særlig forberedelse, vil vi bede jer kontakte os på telefon 44857111 eller skrive til [email protected], så vi kan aftale en dato og tale nærmere om jeres behov og ønsker. Telefonen er åben i tidsrummet kl. 7.30-12 alle hverdage.

Praktiske oplysninger

Husk at melde afbud senest 7 hverdage før besøget. Skriv til [email protected] eller ring på 44857111 alle hverdage fra kl. 7.30-12.

Ved akut opstået afbud eller forsinkelser på dagen, ring på 44857000.

Senest 3 hverdage før besøget skal der fremsendes en liste med fornavne på alle deltagerne.

Vestforbrænding prioriterer jeres sikkerhed højt og derfor er det vigtigt, at du og din gruppe er bekendt med og overholder nedenstående sikkerhedsregler, når I besøger Vestforbrænding:

  • I skal altid følge de anvisninger, som I får af jeres formidler eller andre ansatte på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle bære sikkerhedsvest og -hjelm, som udleveres på Vestforbrænding.
  • For at deltage i rundvisningen skal alle kunne gå op og ned ad trapper til 4. sal. Rundvisningen er således ikke egnet for gangbesværede. Praktisk fodtøj anbefales.
  • Benyt de gangstier, der er skiltet til og fra Vestforbrænding. Det er ikke tilladt at færdes gående eller cyklende på kørebanerne og parkeringspladserne.
  • Gravide frarådes at færdes på værket.
  • Det er forbudt at ryge på Vestforbrænding i Glostrup.

Der vil være kaffe/te og kage/frugt.

Sandwich kan aftales, hvis forløbet afholdes henover frokost.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Åbningstider på telefonen er kl. 7.30-12 alle hverdage.

44857111

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bruge hjælp til din booking eller har spørgsmål.