Matomo noscript

Kursus for renovatører, forsyninger og kommune | Vestforbrænding
Affaldshierakiet gennemgås, fødder på et tæppe
Fagfolk

Kursus for renovatører, forsyninger og kommune

Vil I styrke samarbejdet mellem kommune, forsyning og renovatører? Og har I brug for bedre at forstå kompleksiteten i affaldets vej fra borgerens skraldespand til udnyttelse af ressourcerne i affaldet? På dette kursus får I mulighed for at dele viden og oplevelser fra hverdagens praktiske udfordringer med affaldshåndtering og borgerkontakt. 

Fokus på affaldets vej

Kurset er bygget op af praktiske øvelser, dialog og gruppearbejde, hvor vi gennemgår affaldets vej og arbejder med udfordringer og løsninger på det gode samarbejde.

Modul 1

På første del af kurset har vi fokus på affaldets vej. Deltagerne bliver blandt andet klædt på til at besvare borgeres spørgsmål om sortering. Fx hvorfor skal vi sortere? Hvordan skal vi sortere? Og giver det overhovedet mening at sortere? 

Bagefter skal vi på rundvisning på det store affaldsanlæg på Vestforbrænding. Vi ser på, hvad der sker med affaldet hos os, og taler om de problematikker, der opstår ved forkert affaldssortering. 

Modul 2

Anden del af kurset er en workshop, hvor deltagerne i grupper arbejder på tværs med idéer og løsninger til hverdagens praktiske udfordringer. Emnerne kan fx være borgerkontakt, den gode service, ambassadør i felten, udstyrskendskab, kommunikationskanaler og adgangsveje. Workshoppens emner planlægges i samarbejde med kommunen, forsyning og renovatør inden start. Formålet med workshoppen er at styrke samarbejdet og skabe et trygt rum for deling af viden og synspunkter. 

Book jeres besøg

Kurset er for medarbejdere i kommune, forsyning og ansatte i renovationsvirksomheder, som dagligt har et kontraktligt samarbejde. Det vil sige, at tilmeldingen skal ske som et helt hold. I kan enten tilmelde jer Modul 1 eller Modul 1 + 2.

Modul 1

 • Tid og tidspunkt: 2 timer og 30 minutter, kl. 12-14.30
 • Pris: 11.900 kr.
 • Forplejning: Vand, kaffe/te, kage

Modul 1 + 2

 • Tid og tidspunkt: 3 timer og 45 min, kl. 12-15.45
 • Pris: 17.900 kr.
 • Forplejning: Sandwich, vand, kaffe/te, kage

For at booke kurset vil vi bede jer kontakte os på telefon 44857111 eller skrive til [email protected], så vi kan aftale en dato og tale nærmere om jeres behov og ønsker. Telefonen er åben i tidsrummet kl. 7.30-12 alle hverdage. 

Praktiske oplysninger

Husk at melde afbud senest 7 hverdage før besøget. Skriv til [email protected] eller ring på 44857111 alle hverdage fra kl. 7.30-12.

Ved akut opstået afbud eller forsinkelser på dagen, ring på 44857000.

Senest 3 hverdage før besøget skal der fremsendes en liste med fornavne på alle deltagerne.

Vestforbrænding prioriterer jeres sikkerhed højt og derfor er det vigtigt, at du og din gruppe er bekendt med og overholder nedenstående sikkerhedsregler, når I besøger Vestforbrænding:

 • I skal altid følge de anvisninger, som I får af jeres formidler eller andre ansatte på Vestforbrænding.
 • For at deltage i rundvisningen skal alle bære sikkerhedsvest og -hjelm, som udleveres på Vestforbrænding.
 • For at deltage i rundvisningen skal alle kunne gå op og ned ad trapper til 4. sal. Rundvisningen er således ikke egnet for gangbesværede. Praktisk fodtøj anbefales.
 • Benyt de gangstier, der er skiltet til og fra Vestforbrænding. Det er ikke tilladt at færdes gående eller cyklende på kørebanerne og parkeringspladserne.
 • Gravide frarådes at færdes på værket.
 • Det er forbudt at ryge på Vestforbrænding i Glostrup.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Åbningstider på telefonen er kl. 7.30-12 alle hverdage.

44857111

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bruge hjælp til din booking eller har spørgsmål.