Matomo noscript

Last call: Få fjernvarmetilslutning i 2024 | Vestforbrænding

Appel til 300 mulige fjernvarmekunder skal forebygge problemer

Nedgravet hovedrør til fjernvarme

Godt 300 mulige fjernvarmekunder hos Vestforbrænding, som kan blive koblet på nettet allerede i 2024, vil få en lang ventetid og større udgifter, hvis de ikke inden 10. september melder tilbage på det tilbud, Vestforbrænding allerede har sendt dem, og nu gentager i et ”last call”.

Helt op til tre år kan der gå før Vestforbrænding er tilbage i de forskellige områder, hvis man ikke svarer nu og først senere vil bruge vores tilbud, lyder det fra Søren Løgstrup Hansen, som er distributionschef for Grøn Varmeforsyning hos Vestforbrænding.

”Det hele handler om planlægning af det forestående gravearbejde, som i sig selv er en større og kompliceret opgave. Hvis entreprenøren ikke i god tid er informeret om, hvilke ejendomme, der skal tilkobles eller pludselig får besked om, at en ny ejendom skal tilsluttes, kan der opstå situationer, hvor planlægningen skrider, der opstår forsinkelser og projektet bliver dyrere. Det vil vi gerne undgå. Derfor udsender vi nu en appel til de godt 300 ejendomsejere, der kan tilsluttes i 2024, at melde ind til os, om de ønsker tilslutning eller ej,” siger Søren Løgstrup Hansen, som tilføjer, ”jo hurtigere reaktion, desto bedre.”

Ud over risikoen for at skulle vente med tilslutning i lang tid, er der også en økonomisk konsekvens, hvis man ikke har fået tilmeldt sig inden 1. september i år. Prisen stiger fra 15.000,- kr. til 45.000,- kr., fordi man med en for sen tilmelding ikke kommer til at deltage i det tilbud, som Vestforbrænding giver for tidlig tilmelding.

”Jeg vil anbefale alle at kigge godt efter i postkassen og finde vores henvendelse om fjernvarmetilslutning i 2024 frem. Kan man ikke finde den eller er i tvivl, kan man altid kontakte vores kundeservice,” siger Søren Løgstrup Hansen.