Matomo noscript

Book en fjernvarmeekspert | Vestforbrænding

Book en medarbejder til informationsmøde i din grundejerforening

Formidler foran stor stabel fjernvarmerør

Fjernvarme er blevet højaktuelt for mange boligejere, og mange sidder med en masse spørgsmål. Vestforbrænding har derfor lavet en ny ordning, hvor du kan booke en medarbejder til at komme ud til jeres grundejerforeningsmøde og svare på jeres spørgsmål.

Kan jeg få fjernvarme? Hvad koster det? Hvad sker der med min have og hvor kommer fjernvarmen fra?

Fjernvarme er blevet højaktuelt for mange boligejere, og mange sidder med en masse spørgsmål. Vestforbrænding har derfor lavet en ny ordning, hvor du kan booke en formidler til at komme ud til jeres grundejerforeningsmøde og svare på jeres spørgsmål.

Hvordan foregår det?

Vi kommer gerne og besøger jeres grundejerforening og giver en introduktion til hvad fjernvarme fra Vestforbrænding er, hvad det koster, de overordnede tidsplaner og de typiske praktiske forhold omkring etablering af fjernvarmen. Der bliver god tid til at stille spørgsmål.

Hvem kan booke?

Lige nu er ordningen henvendt til de mange borgere, der er en del af 1. etape af fjernvarmeudvidelsen. Vi vil løbende få flere datoer ind, så hvis du er i etape 2, så får du også mulighed for at bruge ordningen. Brug linket nedenfor, til at tjekke hvilken etape jeres bolig er i, og hvornår I kan forvente at få fjernvarme.

Derudover skal der minimum være otte deltagere til mødet. Book via linket nedenfor.