Matomo noscript

Kom til nabobesøg | Vestforbrænding

Kom til nabobesøg

Morgensol røgfane skorsten

Er du en af vores naboer? Så inviterer vi dig til at opleve Danmarks største affalds- energianlæg indefra. Du kan høre mere om både arbejdet og visionerne for fremtiden og få et dybere indblik i de teknologier, vi anvender. Besøget afsluttes med en rundvisning på værket og et kig ind i en af de to store gigantiske ovne, som netop nu er under vedligeholdelse.

Vestforbrænding er Danmarks største affalds- og energianlæg, som betjener godt 1 mio. borgere i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi kan fylde rigtig meget og er af og til meget synlige for vores naboer, som vi gerne vil stå os godt med i det gode naboskabs tegn.

”I disse og i de kommende år udvikler Vestforbrænding sig og bliver endnu mere synlig. Derfor vil vi gerne have en god dialog med vores omgivelser og fortælle, hvad der i virkeligheden foregår bag de meget tykke mure og den store port til affaldsmodtagelsen. Og der er ikke noget som selv at opleve det, og forstå affaldets vej til fjernvarme og elektricitet,” siger Vestforbrændings pressechef, Per-Henrik Goosmann.

Det er Vestforbrændings formidlingscenter, som står for arrangementet, hvor du blandt andet kan møde direktør Steen Neuchs Vedel, som fortæller om Vestforbrænding som virksomhed, Andreas C. Lund fortæller om projektet for CO2-fangst, og Gordon Kofod Isberg sætter ord på kontakten mellem naboer og Vestforbrænding. Der er forplejning undervejs.

Arrangementet finder sted torsdag den 27. juni kl. 16:30 til 20:00.

Tilmeldingsfrist er 20. juni kl. 12:00. Gravide og gangbesværede kan ikke deltage i arrangements del med rundvisning. Der er fastsat en minimumsalder på 15 år.

Efter tilmelding vil du som deltager modtage en kvittering, hvor vi blandt andet oplyser om sikkerhed under dit besøg.

Når du tilmelder dig arrangementet, er det nødvendigt for os at registrere dit navn, e-mail og telefonnummer. Dette er dels for at kunne kontakte dig i forhold til vigtige meddelelser, herunder ved ændring eller aflysning af arrangementet, samt af sikkerhedsmæssige årsager, når du befinder dig på Vestforbrændings område. Alle oplysninger vil blive slettet efter arrangementets afslutning eller i tilfælde af aflysning. 

Vi vil ligeledes gerne, af statistiske og forbedringshensyn, registrere og gemme besøgendes vejnavn (uden nummer) blandt andet for bedre at kunne tilpasse vores tilbud til vores naboer. For mere information om Vestforbrændings behandling af personoplysninger henvises til vores persondatapolitik.

Du kan tilmelde dig arrangementet enten via e-mail eller telefonisk. Se vores kontakt oplysninger nedenfor.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding

Tilmelding sker ved enten at sende en e-mail, eller ringe til os.


Skriv til os

Send din tilmelding til arrangementet via e-mail.

Ring til os

Åbningstider på telefonen er kl. 7.30-12 alle hverdage.

44857111