Matomo noscript

Fjernvarme til erhverv | Vestforbrænding
Arbejder i sikkerhedstøj og hjelm, ved en brønd

Fjernvarme til erhverv

Vestforbrænding leverer fjernvarme til private huse, store og små boligforeninger såvel som større og mindre erhvervsejendomme. Produktet er det samme for alle, men der er lidt forskel på, hvad vi tilbyder af installations- og serviceaftaler. Vi skelner mellem småkunder og storkunder og det afgørende er jeres forbrug. Forbrug under 60 MWh/år er en småkunde - og alt over er en storkunde. Til sammenligning så bruger et standardhus på 130 kvadratmeter gennemsnitligt 18,1 MWh/år (jf. Energistyrelsen).

Tænk fjernvarme ind i jeres by- og erhvervsudvikling

Der kan være god økonomi i at tænke fjernvarme ind, hvis du for eksempel arbejder med byudvikling, bestyrer en større boligforening, der ønsker at energirenovere – eller hvis din virksomhed er placeret i et af de områder, hvor fjernvarmen er på vej. Vestforbrænding samarbejder i dag med forskellige typer af erhverv f.eks. butikker, skoler, plejehjem eller virksomheder, der arbejder med lager eller produktion.

Hvornår kan fjernvarme være relevant for din virksomhed?

Tag fat i os og hør om jeres muligheder, hvis I er en virksomhed/developer, der skal bygge nyt i vores godkendte fjernvarmeområde. Det kan for eksempel være, at virksomheden har købt en grund, der ikke tidligere har været bebygget og nu skal der installeres fjernvarme i nybyggeriet.

Tag fat i os og hør om jeres muligheder, hvis I er en virksomhed eller developer, der skal ændre på bygninger, der allerede har fjernvarme. Det kan være, I enten skal nedrive gamle bygninger og bygge nye med nye traceer til fjernvarme, eller ændre på eksisterende byggeri og dermed fjernvarmeforsyning. Det kan også være, I ønsker at energirenovere jeres varmeforsyning.

Tag fat i os og hør om jeres muligheder, hvis jeres virksomhed er i vores godkendte område, men tidligere har fravalgt at skifte til fjernvarme.

Tag fat i os og hør om jeres muligheder, hvis I er en virksomhed, der er placeret i et kommende fjernvarmeområde. Vi kan blandt andet orientere om planer for udvidelse og muligheder for at låne et fyr.

Fjernvarmesalg

Skriv til os, så tager vi kontakt for at drøfte jeres muligheder.

Kundeservice

Du kan også ringe til kundesservice, hvis du har spørgsmål om fjernvarme.

70257060

Bor i husmur, klargøring til fjernvarme i hus

Vil du have fjernvarme?

Er du storkunde med et forbrug over 60 MWh/år, kan du ansøge om at få fjernvarme. Læs mere og find ansøgningsskemaet her.

Trillebør med borekerne, hos en borger

Er du en mindre erhvervskunde?

Hvis du er en mindre erhvervsdrivende med et årligt forbrug under 60 MWh/årligt, kan du læse meget mere om dine muligheder for at få fjernvarme her.