Matomo noscript

Vores arbejdsplads | Vestforbrænding
Kollegaer giver high five

Vores arbejdsplads

Vi har et mål om at blive blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har potentialet, vi måler på det - og er allerede godt på vej. I både 2022 og 2023 blev vi certificeret 'Great Place to Work'. For os er en god arbejdsplads et sted, hvor der er tillid til og respekt for hinanden, og hvor alle kender retningen og egen rolle.

Plads til dig

Som én af os får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en virksomhed i rivende udvikling og med en vigtig mission. Men selvom vi har store ambitioner, så vægter vi et balanceret arbejdsliv højt og ser f.eks. hjemmearbejde som en naturlig del af hverdagen.

Jeg har stor frihed til selv at strukturere dagenes forløb. Skal jeg fordybe mig i noget, kan jeg arbejde hjemme.

Christine Ringsted koordinator i Kontraktservice

Sundhed og sikkerhed i fokus

Sundhed, trivsel og sikkerhed har vores højeste prioritet. Vi måler løbende på både det psykiske- og fysiske arbejdsmiljø og følger tæt op på eventuelle problemer. Vi har en velfungerende arbejdsmiljøorganisation, som sammen med ledelsen sikrer, at vi overholder alle regler og er på forkant med miljøkrav og arbejdsmiljøloven. Alle medarbejdere får hvert år tilbudt et sundhedstjek, vi har fysioterapi på arbejdspladsen, psykologhjælp, træningsrum og sund mad i kantinen.

Kvinde tager salat fra buffet

En del af et fællesskab

Fællesskab og samarbejde på tværs er ikke bare noget, vi taler om – det er noget, vi praktiserer. Vi spiller hinanden stærke og rykker sammen i bussen, når vi møder udfordringer og skal lykkes med nye markante projekter. Vi har ofte travlt - men aldrig for travlt til at hilse på hinanden og hjælpe en kollega. Vi fejrer vores successer og hinandens mærkedage, og der går sjældent en måned uden et socialt arrangement fra en af vores foreninger. Det er lige fra temafester til teater, fodboldgolf, brætspilsaftener og ginsmagning. Du bliver ikke bare del af en arbejdsplads - du bliver en del af et fællesskab.

Yoga

God ledelse kræver tillid

For os er god ledelse ensbetydende med kompetente og motiverende ledere, hvis ord og handlinger følges ad. Gensidig tillid og fleksibilitet er i centrum, og ledelse handler derfor om sparring, resultater og opgaver – ikke om kontrol. Vi har formuleret et fælles ledelsesgrundlag, der klart definerer roller og ansvar for ledere og medarbejdere om resultater, samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Det er noget, vi drøfter sammen i afdelingerne og kan holde hinanden op på. Vores ledere bliver klædt godt på til deres rolle med løbende udvikling og et stærkt netværk mellem lederne på tværs af Vestforbrænding.

Smilende kollegaer

Mød en medarbejder

Her kan du læse, hvad otte helt forskellige kolleger laver, og hvorfor de arbejder i Vestforbrænding.